Het verhaal achter Appwards

Na onze ZZP-levens een paar jaar te hebben gepauzeerd jeukt het nu bij ons (Carolina en Menno) om aan onze droom van een gezamenlijke onderneming te bouwen. Ook willen we iets doen met onze sterke band met Argentinië.

Carolina is Argentijnse en heeft daar 10 jaar in de IT gewerkt alvorens die carriere in Nederland voort te zetten.
Menno is een Nederlander die vloeiend Spaans spreekt en zo vaak in Córdoba, Argentinië geweest dat het nu als een tweede thuis voelt.

Hoewel we beiden als IT-ers zijn begonnen vullen we elkaar enorm goed aan dankzij erg uiteenlopende hard- en soft-skills.
Logisch dat we onze kennis en kunde bundelen en middels ons grote netwerk van IT professionals alle uitdagingen tackelen die onze klanten voor ons hebben.

Wordt u ook onderdeel van onze toekomst?

Menno Bieringa
Menno BieringaVerkoop en Techniek
“Hij is een groot prater” zei de zwemleraar tegen de ouders van de 7 jaar oude Menno. En daar is later ook luisteren en een hoop technische kennis bij komen kijken.
Naast de techniek is een van Menno’s grootste interessegebieden de kunst van het communiceren. Een technisch verhaal begrijpelijk en misschien zelfs leuk maken is haast een hobby te noemen.
Daarnaast is ook vuur en de bijbehorende gezelligheid iets waar Menno warm voor loopt.
Carolina Bauque
Carolina BauqueChef Detail
Carolina was als kind al een pietje precies. Elk object heeft zijn eigen plek, liefst in een keurig gelabelde doos samen met soortgelijke artikelen.
Ze gaat methodisch te werk en rust pas als alles af is.
Opgroeiend in haar vader’s ijzerhandel heeft ze al jong geleerd wat werken is en hoe goede processen je helpen om efficiënter je doelen te bereiken. Dit talent kon ze ook goed gebruiken tijdens haar carrière als software ontwikkelaar.
Een van haar passies is heerlijk koken en bakken, daar mooie foto’s van maken en haar recepten delen met de wereld.

Would you like to be part of our adventure?

We would very much like to work with people from Argentina.
Would you be interested in working with us? We’re also open for part-time commitment.

We are very open to schedule a call and discuss this further or to simply catch up!